Jamf School - Profiel - Achtergrond

Je kan op de iPads een vaste achtergrond gebruiken. Deze achtergrond kun je toepassen op alle iPads uitrollen, of alleen op iPads uit specifieke groepen.

Stappen:

1. Login op Jamf School (jamfcloud.com)

2. Ga naar “Profielen > Overzicht”

3. Klik op “Maak een profiel aan”

Sommige Jamf School omgevingen hebben al een bovenschools profiel, dit betekent dat een profiel per school (waarschijnlijk) niet nodig is.

4. Selecteer de optie “Apparaatinschrijving”

5. Geef een Profielnaam op (bijv. “Achtergrond - Groep 1a”)

6. Klik op Volgende

7. Klik op Voltooien

8. Klik op het aangemaakte profiel (bijv. “Achtergrond - Groep 1a”)

9. Scroll naar beneden en klik onder “iOS Payload” op “Achtergrond”

10. Klik op Configureer (indien aanwezig)

11. Vink uit “Sta toe dat de gebruiker de achtergrond wijzigt”

12. VInk aan “Gebruik dezelfde achtergrond voor toegangsscherm en beginscherm”

13. Klik op “Upload nieuwe achtergrond” en selecteer je afbeelding. Het is raadzaam om een foto te selecteren van resolutie 2160x1620 pixels.

14. Klik op “Selecteer de achtergrond” en kies je nieuwe achtergrond

15. Vul als tekst in: %Name%

16. Klik op Bewaar

17. Scroll naar boven “Bereik” en selecteer je apparaatgroep

18. Klik op Bewaar