Tags ontkoppelen van een gebruiker

Dit artikel is bedoeld voor beheerders van de PaperCut MF omgeving.

Het ontkoppelen van een tag is een relatief simpele handeling.

Ben je geen beheerder en wil je tags ontkoppelen? Maak dan een ticket aan.

1. Login op de PaperCut MF omgeving, vaak is dit "papercut.domeinnaam.nl/admin", bijvoorbeeld: papercut.cloudwise.nl/admin

2. Klik op "Continue with username and password".

3. Klik op "Gebruikers" en zoek vervolgens via de zoekbalk de gebruiker op waarvan je de tag wilt verwijderen.

4. Scroll naar het kopje "Overige details" en haal bij het vak "Kaart/Identiteit Nummers" de waarde weg.

5. Klik hierna op "Toepassen" en daarna op "OK".

Klaar!

De tag is nu ontkoppeld.