Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

Verwijder iPad Apps

Indien je een eerder geïnstalleerde iPad app wil verwijderen, dien je de volgende stappen uit te voeren.

Stappen:

1. Login op Jamf School (jamfcloud.com)

2. Ga naar “Apps > Voorraad”

3. Klik op een app uit de lijst (bijv. “Youtube Kids”)

4. Scroll naar beneden naar het kopje “Deze app wordt gedistribueerd naar de volgende apparaatgroepen”

5. Verwijder je apparaatgroep uit het overzicht (bijv. “Alle iPads”)

6. Klik op Bewaar

7. Ga naar “Profielen > Overzicht”

8. Klik op het profiel waar je een “App Layout” hebt ingesteld (bijv. "Apps Layout en Webclips")

9. Scroll naar beneden en klik onder “iOS Payload (alleen beheerd)” op “Lay-out”

10. Klik op Configureer (indien aanwezig)

11. Verwijder de apps uit het overzicht

12. Klik op Bewaar